fbpx
Døgnrapporten
Efterlysning af tricktyv

Glostrup.  Tirsdag den 11-11 kl. 18:29 blev et tricktyveri anmeldt på Leddet. En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til en 90-årig kvindes bolig under påskud af, at han var VVS’er, der skulle ordne noget på badeværelset. Han bad hende sætte sig på toilettet, mens han reparerede rørene. Bagefter fik han hende med ud i køkkenet, hvor han skruede på rørene, så vandet begyndte at løbe. Gerningsmanden forlod hurtigt stedet, og kvinden kontaktede naboerne. Det viste sig, at der blev stjålet penge fra en reol i stuen. Gerningsmanden beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 30 år, 170 cm høj, kraftig af bygning, hvid i huden, sort kort hår og talte dansk med accent. Iført mørkt tøj og medbragte en værktøjskasse.

 

Tyveri

BRØNDBY. Lørdag den 15. november kl. 00:30 blev et tyveri anmeldt i et hus på Hedegrænsen. Husets 50-årige beboer sad i stuen og så TV, da hun hørte larm fra et værelse. Hun gik derind og så, at skabe og skuffer var gennemrodede. Der blev blandt andet stjålet elektronisk udstyr og diverse kreditkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top