fbpx
Døgnrapporten
Røveriforsøg i Brøndby   BRØNDBY. Lørdag den 08-11-2014 kl. 05:51 blev et røveri anmeldt mod en dagligvareforretning på Gammel Køge Landevej. En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til forretningen og truede en ansat til at åbne pengeskabet.  Da det ikke kunne lade sig gøre, stak han af. Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 170-175 cm […]

Røveriforsøg i Brøndby  

BRØNDBY. Lørdag den 08-11-2014 kl. 05:51 blev et røveri anmeldt mod en dagligvareforretning på Gammel Køge Landevej. En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til forretningen og truede en ansat til at åbne pengeskabet.  Da det ikke kunne lade sig gøre, stak han af. Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, smalle karakteristiske øjne, talte dansk. Iført hvid kasket og mørk beklædning.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen.

 

Voldsmand efterlyses

BRØNDBY. Torsdag den 30. oktober kl. 14.52 blev en kvinde og to 15-årige børn overfaldet og slået af en mand på cykel på stisystemet nord for Oliversvej. Volden blev stoppet af tre forbipasserende unge mænd på knallert, hvorefter voldsmanden cyklede væk fra stedet.

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med vidner, der enten kender gerningsmanden eller de tre på knallert. Gerningsmanden beskrives som:

A. Mand, 40–50 år, 180–185 cm høj, dansk af udseende og middel af bygning. Han var kronraget og iført mørkt tøj samt briller. Han kan have skader i ansigtet efter slagsmål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top