fbpx
Videoovervågning ved Bækkelund og Kettehøj
Kommunalbestyrelsen besluttede på sit seneste møde at lade Bækkelund og Kettehøj videoovervåge

Der har i en årrække været en del indbrud og hærværk på Bækkelund og Kettehøj, For at komme problemet til liv, besluttede Kommunalbestyrelsen den 8. oktober online slots at der etableres videoovervågning i området. Projektet koster 250.000 kr., og der er tale om penge, der er rykket frem fra 2015 til 2014. Det forventes, at videoovervågningen er på plads i december måned.

1 kommentar om “Videoovervågning ved Bækkelund og Kettehøj”

 1. Steen Hansen siger:

  Jeg ser at Kommunalbestyrelsen har bevilliget 250.000,- Kr. for at komme problemet – med indbrud og hærværk på Bækkelund og Kettehøj – til livs.

  Det man opnår med dette, vil højest sandsynligvis være, at man flytter problemet til et eller flere andet steder, hvilket erfaringer fra alle mulige andre steder, og gennem mange år viser.

  Men det har selvfølgelig i første omgang skaffet arbejde til kommunalbestyrelsen, inden det blev besluttet.

  Derefter skaffer det arbejde til råvareleverandørerne, dem der skal transporterer disse og de færdige produkter, dem der fremstiller, sælger, installerer og vedligeholder den slags anlæg, ligesom det skaffer arbejde, til dem der skal tage sig af, hvis videoanlægget giver alarm, på et eller andet reelt eller falsk problem.

  Ud over det her nævnte, har det sandsynligvis en del andre konsekvenser,
  som jeg vil undlade at komme ind på her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top