fbpx
Vicekommunaldirektør går på pension
Normann Frederiksen vicekommunaldirektør i Brøndby Kommune går på pension pr. 31. december 2014

Normann Frederiksen, der er 65 år, begyndte sin kommunale karriere som elev i Ledøje-Smørum Kommune i 1969. I 1981 blev han sekretariatsleder i kommunens tekniske forvaltning og skiftede i 1986 til kommunens centrale økonomiforvaltning som kommunebogholder og senere tillige som forvaltningens souschef.

I 1990 rykkede Normann Frederiksen til Brøndby Kommune som økonomichef, fra 1995 som økonomidirektør. I 2005 blev han Brøndby Kommunes vicekommunaldirektør og chef for Centralforvaltningen, der samler arbejdet med drift og udvikling af kommunens overordnede økonomistyring, indkøb, it-understøttelse og sekretariatsbetjening af borgmester og Kommunalbestyrelse samt juridisk rådgivning og kommunikation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top