fbpx
Trivsel og livskvalitet er det vigtigste
Feel-The-Power-1.jpg
Sundhedsminister Nick Hækkerup (med slipset) sammen med nogle af projektets deltagere samt borgmester Henrik Rasmussen (bagerst til højre), madkundskabslærer Jonas Vigkilde og sundhedsplejerske Maria Balsløv. Foto: Vallensbæk Kommune
Sundhedsministeren var i Vallensbækfor at høre om projektet Feel The Power, der har haft succes med at få unge til at tabe sig

Anderledes og nytænkende aktiviteter har vist sig at være en vej til vægttab for deltagerne i Feel The Power – et tilbud for 6.-9. klasses elever i Vallensbæk, der afvikles i samarbejde med Sundhedsstyrelsen.

Det havde sundhedsminister Nick Hækkerup sat sig for at høre noget mere om, så han mødtes forleden med nogle af de unge mennesker, der har deltaget i projektet. – I stedet for kun at snakke om kost og motion, forsøger vi i Feel The Power at gøre de unge og deres forældre mere bevidste om, hvad der spænder ben for det sunde liv, men mest: Hvilke muligheder har den enkelte for et sundere og lettere liv, siger sundhedsplejerske Maria Balsløv, der er projektleder for Feel The Power.

Fælles for alle deltagere er, at det kræver meget energi og motivation. I projektet er der derfor også brugt tid på meget andet end snak om kost og motion. Blandt andet har de haft besøg af foredragsholder og danser Silas Holst og været i lydstudie og indspille deres helt egen Feel The Power-sang. Aktiviteter, der har været med til at styrke sammenholdet og selvtilliden hos de unge.

Sundhedsministeren talte med de unge og spurgte ind til, hvad der havde motiveret dem til at tabe sig. Han anerkendte også det mod, det har taget at melde sig til Feel The Power, der forhåbentlig kan være en inspiration til lignende projekter andre steder i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top