fbpx
Tid&Sted
Kulturnat i Martin Luther tegn

GLOSTRUP. Glostrup Kirke og Sognegård vil i forbindelse med årets kulturnat emme af reformation og Martin Luther. Det var, da Luther i 1517 hamrede sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg, at reformationen tog sin begyndelse.

Hvad det har betydet, kan man få et indtryk af ved at bevæge sig rundt mellem Glostrup Kirke og Sognegård, hvor der vil være Luthergudstjenester, sjove børnelege, quizzer og meget mere. Man kan også smage på mad fra Luthers tid for en billig penge og skylde det hele ned med en Lutherøl.

Du kan komme i tidsrummet 17 til cirka 20.

 

Koncert med Mek Pek

GLOSTRUP. Sanger og trompetist Mek Pek underholder med nogle af sine kendte numre blandt andet fra albummet ”Pigen og trompeten” Glostrup Torv kl. 14-14.30 den 25. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top