fbpx
Tid&Sted
Kaffebord for pensionister GLOSTRUP. Pensionistkortet i samarbejde med Det Danske Madhus inviterer til pensionistkaffebord med gratis kaffe og sødt på Glostrup Idrætspark for alle pensionister i Glostrupområdet kl. 11. Alt er gratis. Du skal bare være pensionist. Der trækkes lod om gave. Adressen er Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80 i Glostrup. Kl. 12:45 siger der farvel […]

Kaffebord for pensionister

GLOSTRUP. Pensionistkortet i samarbejde med Det Danske Madhus inviterer til pensionistkaffebord med gratis kaffe og sødt på Glostrup Idrætspark for alle pensionister i Glostrupområdet kl. 11. Alt er gratis. Du skal bare være pensionist.

Der trækkes lod om gave.

Adressen er Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80 i Glostrup.

Kl. 12:45 siger der farvel og Det Danske Madhus tilbyder en ekstra farvelgave, en portion ”Take Away” aftensmad til hver deltager. Tilmelding på pensionistkortet.dk under Arrangementer eller på e-mail rita.og.flemming@mortensen.mail.dk

Der er 100 pladser, og deltagerne får plads efter først-til-mølle-princippet! Ved mere end 100 tilmeldinger planlægges at afholde endnu et arrangement.

 

Foredrag om tryghed

BRØNDBY. Støtteforeningen Strandstuen afholder foredrag om tryghed den 22. oktober kl. 13 i Strandstuen.

Der vil blive givet gode råd og vejledning, som kan skabe mindre frygt for kriminalitet og til en generelt forbedret livskvalitet for folk, der bor og færdes i områderne.

Støtteforeningen byder på kaffe og kage.

Ingen tilmelding – bare mød op hos Værestedet Strandstuen, Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60 1. sal i Brøndby Strand.

 

Prøv en hjertestarter

HELE OMRÅDET. Hjerte112 er en del af Hjertestarterdagen og inviterer til eftermiddagsarrangement. Kom, se og prøv selv når Hjerte112’s førstehjælpere sammen med akutreddere viser hvor nemt enhver har mulighed for redde liv, hvis uheldet er ude.

 

Tid

Torsdag den 16. oktober, kl. 14-17.

Sted

Hjerte112, Kirkebjerg Parkvej 12,

2605 Brøndby

Spørgsmål

Til Michael Meisnow mm@hjerte112.dk eller på telefon 26 732 112.

Tilmelding

Skriv på tilmelding@hjerte112.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top