fbpx
SOSU C i Brøndby sender elever til DM i Skills
Vindere-region-H-SOSU-SKILLS-2.10.14.jpg
Med live-publikum, storskærm, skuespillere og dommere dystede unge social- og sundhedsassistentelever i de regionale sosu-mesterskaber. To elever fra SOSU C i Brøndby vandt

Konkurrencen foregik som et rollespil med skuespillere, der agerede patienter og pårørende. To og to skulle eleverne pleje den 76-årige Hans, der var indlagt efter et fald, og 84-årige Grethe, der led af lungesygdommen KOL.

Dagens overbevisende vindere blandt de fire deltagende hold fra hele regionen blev Michéla Xotta og Michelle S. Larsen fra SOSU C i Brøndby. Michéla er elev i Hvidovre Kommune og Michelle i Høje Taastrup Kommune, og med sejren har de kvalificeret sig til DM i faglig dygtighed, også kaldet Skills, til januar.

I 2015 er det femte gang, SOSU-faget deltager i DM i Skills, der afholdes i Bella Center 8.-10. januar. Her konkurrerer i alt 35 erhvervsuddannelser om at være de bedste inden for deres fag. Der forventes cirka 50.000 besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top