fbpx
Salg af julekalender sender Brøndby-elever på hyttetur
Born-julekalender.jpg
Køb en julekalender og gør en god gerning Foto: Børns vilkår
Brøndby summer i år særligt af julestemning, når 6.d på Brøndbyøster Skole sælger Børns Vilkårs julekalender. Pengene går til en tur, der skal styrke sammenholdet – og Børns Vilkårs BørneTelefon

22 friske 8. klasses elever fra Brøndbyøster Skole vil i den kommende juletid sælge ca. 500 af Børns Vilkårs julekalendere og således tjene 15 kr. per solgt julekalender til næste års lejrtur, der går til Feddet på Sydsjælland. Samtidig går overskuddet fra salget til Børns Vilkår, som blandt andet driver BørneTelefonen. – Salget af julekalenderen er en god måde at indsamle penge på. Vi får mulighed for at tage på en tur med børnene, der har fokus på det sociale. Samtidig støtter vi BørneTelefonen – det er vigtigt, at børn har et telefonnummer, de kan ringe til, hvis de har det svært, fortæller Kim Madsen, der er forælder til en af eleverne fra 6.d på Brøndbyøster Skole.

Børnene vil hver få udleveret ca. 20 julekalendere, som de kan sælge til venner, familie og naboer. Forældrene vil inden det store julesalg snakke med børnene i klassen om, hvad BørneTelefonen er, og hvad overskuddet går til.

”Salget er en god anledning til at tale med børnene om, at andre børn kan have det svært. Samtidig er det vigtigt, at børnene er klædt godt på, så de kan fortælle andre børn og voksne om BørneTelefonen, når de er ude at sælge julekalenderen og på den måde sprede kendskabet til telefonen,” siger Kim Madsen. Køberne af julekalenderne kan vinde flotte præmier. Under lågerne gemmer der sig søde nisser, fakta om BørneTelefonen og et lykkenummer, som giver mulighed for at vinde lækre præmier. Der en VW up!, rejsegavekort og mange andre lækre præmier på højkant

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top