fbpx
Politirapporten
67-årig hevet ned på jorden BRØNDBY. Fredag den 17. oktober kl. 19 blev en 67-årig mand udsat for en ubehagelig episode i Ulsøparken. Han kørte på sin knallert, da to mænd hev ham ned på jorden og stjal hans pung. Røverne var begge mænd iført mørkt tøj. Den ene var 180-185 cm høj og bar […]

67-årig hevet ned på jorden
BRØNDBY. Fredag den 17. oktober kl. 19 blev en 67-årig mand udsat for en ubehagelig episode i Ulsøparken. Han kørte på sin knallert, da to mænd hev ham ned på jorden og stjal hans pung. Røverne var begge mænd iført mørkt tøj. Den ene var 180-185 cm høj og bar en sort hue.

 

Voldsomme butikstyve

BRØNDBY. Fredag den 17. oktober kl. 19.36 anmeldte personale fra et supermarked på Nygårds Plads, at to voldsomme butikstyve netop var stukket af. Politiet rykkede ud. De to tyve havde stjålet fra butikken og da en ansat konfronterede dem med det, blev de voldelige. Der opstod tumult på parkeringspladsen foran forretningen, hvor nogle af tyvenes kammerater ”hjalp til”. De to tyve endte med at stikke af.

 

73-årig får stjålet pung

BRØNDBY. Onsdag den 15. oktober kl. 13.40 fik en 73-årig kvinde stjålet sin pung i Kvickly på Nygårds Plads. En kvinde gik meget tæt på hende i mejeriafdelingen og stjal her pungen.
Knallert i brand

BRØNDBY. Onsdag den 15. oktober kl. 16.47 indgik anmeldelse om ild i knallert på Strandesplanaden. Politi og brandvæsen rykkede ud og branden blev slukket. Knallerten udbrændte og der skete udelukkende materiel skade. Brandårsagen er endnu ukendt.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top