fbpx
Masser af liv til Kulturnat i Glostrup
Kulturnat-glostrup-2014_BLJ_6043.jpg
Igen i år var der masser af mennesker, der valgte at bruge en lørdag aften på at opleve kulturen i Glostrup, da der lørdag var Kulturnat

Der var masser af mennesker i Glostrup lørdag aften, hvor der igen blev afholdt Kulturnat. I området omkring Rådhusparken bredte duften af pandekager bagt over bål sig og lokkede folk over til spejderne. Inden de kom så langt, kunne de lidt større børn få en tur i kæmpegyngen. Det var en ordenlig svingetur mellem to træer, arrangeret af Klatreskoven, en af årets nyheder. Brandbilerne lokkede også med de blå blink, og inde i biografen var der også masser af aktivitet.

 

Håndboldspillere lavede kunst

På Folkebladet kunne man se håndboldspillerne Marcus Clevery og Magnus Landin male kunst. Magnus valgte et motiv, der passer til årstiden. Et efterårsmotiv med kraftige farver og et træ, der tabte bladene.

– Jeg har fået lidt inspiration fra et billede på nettet, jeg søgte bare på efterår, og der kom nogle billeder med farverne og træer og blade. Sidste gang jeg malede var i folkeskolen i billedkunst, sagde han bagefter.

Marcus Clevery valgte at male Storebæltsbroen, da han ser den som symbol på KIF Kolding København samarbejdet. Billederne bliver i den kommende tid bortaktioneret, sammen med de to trøjer, som spillerne malede i.

Du kan købe trøjer og billeder. Følg med og byd på Folkebladets Facebook-side, hvor der er auktion lige nu.

 

Gamle aviser

En anden populær aktivitet på avisen er at bladre gennem arkivet. Det gjorde søskendeparret Jesper Larsen og Tina Larsen. De er børn af den tidligere borgmester Gunner Larsen. De finder flere artikler, hvor de selv er med i avisen sammen med deres far. Og de kan godt huske artiklerne, selvom det er 30 år siden.

– Det var så pinligt, syntes jeg dengang, siger Tina Larsen. Jesper Larsen kigger samtidig på 30 år gamle annoncer.

– Det er sjovt, øllene var dyrere dengang, siger han og peger på en annonce, hvor der er tilbud på en kasse øl til 119 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top