fbpx
Hurtigt KløverstiløbpåBrøndbyøster Torv
MG_3039.jpg
Efter løbet var der vand og frugt til alle, ligesom Nunez og Hasani fra BIF delte autografer og billeder ud til alle eleverne. Foto: Sole Nørgaard
280 elever fra Brøndbys 3. og 4. klasser gennemførte for anden gang Kløverstiløbet 1. oktober

Løbet forgik med start og mål på Brøndbyøster Torv – og hvor to af de i alt fire kløverstier i Brøndbyøster blev benyttet. Ud over motion gjaldt det også for skoleeleverne om at løbe så langt som muligt inden for 1 time og 45 minutter.

Den 3. og 4. klasse, som samlet kunne løbe længst, blev præmieret med en badetur for hele klassen med lærere – i Vestbadet – ligesom der var kløverstinet, sponseret af Friluftsrådet med t-shirts og andet til hver klasse, som lærerne kunne trække lod om mellem klassens elever efter løbet. Borgmester Ib Terp holdt tale før løbet.

Hver elev fik i gennemsnit løbet 8,6 km, men vinderne 4.c samt 3c fra Brøndbyøster Skole løb 10,65 kilometer og 8,64 kilometer pr. elev.

Arrangementet var iværksat af idrætskonsulenterne i Brøndby, Kamilla og Kent samt med alle 75 elever fra UCNs Idrætslinie som kontroller ved alle vigtige knudepunkter og veje.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top