fbpx
Hanne Nielsen ny gruppeformand for S
IMG_0590.jpg
Hanne Nielsen er nu gruppeformand. Foto: Mads Louis Orry
Den socialdemokratiske gruppe markerede på oktobermødet i Kommunalbestyrelsen, at Peter Sørensen ønsker at udtræde af kommunalbestyrelsen og som gruppeformand

– Vi vil gerne sige Peter tak for det kæmpe arbejde han har udført gennem mange år. Det er en markant personlighed, der nu forlader kommunalbestyrelsen, en person, som i den grad har været med til at præge de politiske beslutninger, der er taget gennem årene, hvor han har været med. Det bliver en stor udfordring for os andre at udfylde den plads han efterlader, sagde Socialdemokraternes Susanne Nordbjerg Bach om Peter Sørensens exit fra Kommunalbestyrelsen.

– Vi byder Jørn Christiansen velkommen i gruppen og ser frem til at løse de kommende politiske opgaver sammen.

 

Ny formand

Hanne Nielsen er nu gruppeformand for partiet.

Hun kalder Peter Sørensens exit dybt beklageligt for hele partiet.

– Vi kommer til at mangle hans store viden, hans strategiske evner og hans store politiske kunnen. Jeg vil aldrig kunne overtage Peters plads, men sammen med den socialdemokratiske gruppe i Kommunalbestyrelsen og den partibestyrelsen vil jeg finde min egen plads. Jeg vil arbejde hårdt for, at der kommer en socialt ansvarlig dagsorden, så vores svageste medborgere igen kan føle sig trygge i vores by. Jeg vil arbejde for, at børn og voksne i vores institutioner får de bedst mulige arbejdsforhold og vores syge og ældre bliver behandlet kvalificeret og respektfuldt. Jeg vil arbejde for, at Glostrup vedbliver med at være den allerbedste by at bo i for alle aldersgrupper og med plads til alle, siger Hanne Nielsen, der udtrykker, at deling af viden og meninger, samarbejde og læring vil være nøglebegreber for hende i den kommende tid

– Jeg går til opgaven med stor ydmyghed, siger Hanne Nielsen.

Årsagen til Peter Sørensens exit er ”personligeårsager”. Lisa Ward var i dagsordenen nævnt som ny gruppeformand, men Hanne Nielsen blev i et tillægpræsenteret påKommunalbestyrelsensmøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top