fbpx
Glostrup Røde Kors indsamlere får bif og bold
Alle i Glostrup, der er med til at samle ind til årets store Røde Kors-indsamling søndag den 5. oktober, har mulighed for at komme en gratis tur i biografen, få gratis billetter til en fodboldkamp samt billetter og turpas til Tivoli

 Glostrups Røde Kors har valgt at gøre noget særligt for dem, der samler ind for Røde Kors den 5. oktober, hvor der er indsamling, og du kan bruge tre timer af din tid. Dine tre timer svarer til 1.000 kroner og kan eksempelvis give seks hygiejnepakker, mad til 28 børn i en måned eller husly til tre familier på flugt:

– Vi ønsker at vise, hvor meget vi sætter pris på deres engagement, siger Henning Richard Jensen, der er indsamlingsleder i Røde Kors-afdelingen i Glostrup.

Derfor inviteres alle indsamlere og deres familier til en tur i Glostrup Bio den 12. oktober for at se familiefilmen ”Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage”. Derudover vil indsamlerne, hvis de ønsker det,fåtilsendt to billetter til FC Nordsjællands hjemmekamp modSønderjyskElørdag den 18. oktober i Farum Park.

Sidst, men ikke mindst, har to familier også mulighed for at være heldige at vinde billetter og turpas til Tivoli. 

– Vi håber indsamlerne kan se, at vi gerne vil vise vores værdsættelse af, at de bruger tre timer søndag formiddag den 5. oktober på at gøre en forskel for verdens udsatte, siger Henning Richard Jensen.

Årets indsamling ”Mod katastrofer” har fokus pået historisk højt antal katastrofer lige nu.

Hele fire lande er af FN karakteriseret som niveau 3 katastrofer, der er det højeste niveau for en katastrofe. Det er situationen i Syrien, Irak, Sydsudan og Den Centralafrikanske Republik, der har aktiveret højeste alarmberedskab

 

Meld dig

Glostrup mangler stadig indsamlere, du kan melde dig som indsamler på rødekors.dk/indsamler eller telefon 70 10 00 00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top