fbpx
Første 2600-pris til Familierum
2600-prisen-2014_BLJ_5894.jpg
Anette Meier, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, uddelte den første udgave af 2600 prisen til Mette Kafton, der har stiftet foreningen Familierum. Foto: Brian L. Jensen
I tirsdags fik en meget overrasket Mette Kafton, der har stiftet foreningen Familierum, den første udgave af 2600 prisen, der er på 2600 kroner

Mette Kafton sad tirsdag aften til endnu et netværksmøde i foreningen Familierum, da Folkebladet sammen med Anette Meier, der er filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, overraskede hende og overrakte hende den første udgave af 2600 prisen. Prisen får hun for det store arbejde hun har lagt i at opbygge Familierum. Familierum er en hjælp til selvhjælps gruppe til forældre til børn med særlige udfordringer.

– Prisen er stiftet, for at være med til at belønne ildsjæle i lokalområdet, som yder en ekstra indsats for at gøre andres liv rigere. Dommerkomiteen var ikke i tvivl om, at Mette gør en forskel og er en ildsjæl og derfor fortjener prisen, sagde Anette Meier.

 

Overrasket modtager

Alle kan indstille ildsjæle fra Glostrup til prisen, men vinderne får først at vide, at de har vundet, når Anette Meier kommer forbi med en check. Det var derfor en meget overrasket Mette Kafton, der modtog prisen.

– Jeg er meget overrasket, det betyder rigtig meget, at få den her pris. De 2600 kroner går selvfølgelig til foreningen, 2600 kroner kan gøre en rigtig stor forskel. De er et stort behov for hjælp her i Glostrup. Det der gør den største forskel for mig, er at høre alle jer tale og have nogen at dele udfordringer og erfaringer med. Jeg håber, at det også gør en forskel for jer, sagde hun, henvendt til deltagerne på aftenens møde.

 

Glad indstiller

Det var Birgit Wessel, der selv er medlem af Familierum, der havde indstillet Mette Kafton til 2600 prisen.

– Mette er en ildsjæl, som formår at søsætte rigtig mange af de ideer, hun får. Hendes engagement forplanter sig. Hendes empati og lyst til at hjælpe andre gør, at hun også har fået mange frivillige hjælpere i gruppen, skrev Birgit Wessel i indstillingen.

– Jeg synes det var den helt rigtige vinder. Der er et enormt behov i kommunen, det er svært at få et barn med særlige udfordringer. Hun har lagt et stort arbejde, jeg har set hvor meget fritid hun har brugt for at at hjælpe sit eget barn og alle andres børn, sagde Birgit Wessel.

Dommerkomiteen i 2600 prisen er Gitte Krogsgaard fra Glostrup kommune, Mette Hviid fra Folkebladet samt Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank. Prisen bliver fremover uddelt en gang i kvartalet, og hvis du kender en ildsjæl, der har fortjent 2600 prisen, så skal du sende en mail til 2600prisen@al-bank.dk senest 2. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top