fbpx
Fedt VIP-arrangement med veninderne
IMG_5050.jpg
En meget lang, hvid limousine ruller op foran biografen. Den uniformerede chauffør åbner galant døren for seks smarte, lyshårede damer. Det kunne lyde som noget fra Cannes eller New York, men det er altså Glostrup og Glostrup Bio, der er målet for de unge damer.

I et samarbejde med Glostrup Shoppingcenter har Glostrup Bio arrangeret en konkurrence på Facebook. Det gik ud på, hvor mange bøger, der hidtil er udkommet i Jussi Adler-Olsens serie om den bistre politimand Carl Mørch og Afdeling Q på ”Gården”. Svaret er fem, og det havde rigtig mange svaret rigtigt på, og blandt disse blev der udtrukket en vinder. Det blev Jane, og hun havde inviteret fem veninder med til en stor, lokal oplevelse.

Præmien bestod i et måltid i Café Brillat i Glostrup Centret, hvorefter vinderne blev kørt rundt i limousinen, indtil det var på tide at gå i biografen. Her blev de modtaget af Lotte, der bød velkommen og viste dem ind til et par reserverede borde i foyeren, hvor Sarah fra Arrangementsgruppen bød på champagne. Desuden fik hver af de unge damer en goodie-pose med vand og slik, så stemningen var høj.

Vinderen Jane fortalte, at hun bor i Glostrup, og jævnligt kommer i biografen. Hun havde bestemt ikke regnet med at vinde, og var imponeret over, hvor flot præmien var.

Ved danmarkspremieren på Fasandræberne, den 2. i serien om Afdeling Q, havde rigtigt mange valgt at se filmen i Glostrup Bio. Faktisk var der knapt 200, heraf en gruppe fra 3M’s personaleforening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top