fbpx
Døgnrapporten
Kvinde stjal kød og apotekevarer

BRØNDBY. Fredag den 10. oktober kl. 15.18 anmeldte personale fra et apotek på Nygårds Plads, at de netop havde haft besøg af en butikstyv. Tyven var gået fra stedet men opholdt sig i nærheden – kl. 15.28 blev hun anholdt. Det drejer sig om en 43-årig kvinde fra Brøndby, som inden hun stjal på apoteket, stjal kød fra et supermarked i nærheden. Hun blev sigtet for begge tyverier til en samlet værdi af ca. 2500 kr. og erkender delvist.

Flugtbilist påkørte fodgænger

GLOSTRUP. Lørdag den 11. oktober kl. 00.39 skete et færdselsuheld på Hovedvejen. Der var en fodgænger og en personbil involveret. Fodgængeren krydsede vejen og personbilen, som kørte hasarderet, overså ham og kørte ham ned. Derefter flygtede bilen fra stedet. Vidner ringede efter en ambulance og fodgængeren blev kørt til hospitalet – han kom lettere til skade.

 

Maskerede mænd tvang dankort fra mandag

GLOSTRUP. Lørdag den 11. oktober kl. 03.10 blev en 31-årig mand udsat for en ubehagelig episode på Ørnebjergvej. Han var på vej væk fra Glostrup station, da to maskerede mænd henvendte sig til ham. De tvang ham til at udlevere sit dankort med kode, og den ene gik derefter hen til nærmeste bank for, at hæve kontanter. Da det ikke lykkedes ham kom han tilbage, slog den 31-årige og frarøvede ham andre personlige ejendele. Herefter gik de to røvere fra stedet.

El-tavle i brand

GLOSTRUP. Søndag den 12. oktober kl. 18.25 var der ild i en el-tavle i et hus på Byparkvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet – branden blev slukket af husets beboer inden deres ankomst. Der skete udelukkende materiel skade og brandårsagen var en elektronisk kortslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top