fbpx
Døgnrapporten
Færdselsuheld GLOSTRUP. Torsdag den 25. september kl. 08.02 skete et mindre færdselsuheld i krydset mellem Herstedøstervej og Hovedvejen. Politi og ambulancer rykkede ud. Der var to parter involveret – en 43-årig kvindelig bilist og en 20-årig mandlig motorcyklist. Kvinden drejede til venstre i krydset og overså motorcyklisten, som kørte ligeud. De kørte sammen og den […]

Færdselsuheld

GLOSTRUP. Torsdag den 25. september kl. 08.02 skete et mindre færdselsuheld i krydset mellem Herstedøstervej og Hovedvejen. Politi og ambulancer rykkede ud. Der var to parter involveret – en 43-årig kvindelig bilist og en 20-årig mandlig motorcyklist. Kvinden drejede til venstre i krydset og overså motorcyklisten, som kørte ligeud. De kørte sammen og den 20-årige kom lettere til skade. Kvinden blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

Bilist anholdt

VALLENSBÆK. Fredag den 26. september kl. 02.35 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Vallensbæk Torvevej. Det viste sig at føreren, en 25-årig mand fra Albertslund, havde fået inddraget sin førerret og han blev derfor sigtet for at køre uanset. Derudover var han påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han også blev sigtet for. Han erkender den første sigtelse men nægter den anden. Ejeren af bilen, førerens mor, blev sigtet for at overdrage køretøjet til en person uden førerret.

 

Blufærdighedskrænker efterlyses

GLOSTRUP. Fredag den 26. september ca. kl. 15:20 blev en 12-årig pige udsat for en blotter på Degnestien tæt på Skovvangskolen. Hun kørte på sin cykel, da en forbikørende mandlig cyklist blottede sig for hende. Han beskrives:

A: Dansk mand, ca. 30 år, 175-180 cm, almindelig af bygning med kort lysebrunt hår og kort sort skæg. Han var iført en sort vindjakke, sorte bukser fra Hummel med en grå stribe og hvide Hummel-mærker.

Han cyklede på en klassisk herrecykel med sølvfarvet styr og medbragte en sort rygsæk.

 

Tricktyveri

BRØNDBY. Fredag den 26. september omkring kl. 16:20 blev det anmeldt, at der havde været tricktyveri i Nykær i Brøndby. Gerningsmanden ringede på døren og sagde til den kvindelige beboer, at han skulle hjælpe hende med et telefonnummer. Han gik ind i lejligheden og begyndte at tale om en radiator. Han forlod efter kort tid stedet, hvorefter forurettede opdagede, at hun havde fået stjålet bl.a. smykker. Gerningsmanden beskrives således:    

A: Mand, anden etnisk udseende, omkring 20-22 år, almindelig af bygning og 175-180 cm høj. Han havde skægstubbe, talte dansk med accent og var iført sorte bukser, sort trøje, sort kasket samt sorte handsker. Han havde desuden en telefon i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top