fbpx
Dansk Folkeparti glæder sig over mærkesager i budget
KB-15.jpg
Mangeårigt medlem af Kommunalbestyrelsen og 2. viceborgmester Tom Bech Fredriksen fra Dansk Folkeparti glæder sig over partiets aftryk i Brøndby-budgettet. Foto: Arkivfoto.
Det er et generelt tilfreds Dansk Folkeparti, der kan pege på flere mærkesager, som partiet har fået tilgodeset i de næste års budgetaftale for Brøndby Kommune

 2. viceborgmester Tom Bech Fredriksens fra Dansk Folkeparti markerede sig på Kommunalbestyrelsens budgetmøde for at par uger siden for at ytre partiets holdning til budgettet

– Vi føler, at vi har fået afsat nogle gode fingeraftryk på budgettet, herunder flere af vores mærkesager, siger Tom Bech Fredriksen.

Han peger på, at der i Brøndby tilføres yderligere tre millioner kroner til skolerenoveringer, og at der frem imod budget 2016 udarbejdes en omkostningsanalyse for skolebespisning. Dansk Folkeparti glæder sig også over, at dækningsafgiften for erhvervsejendomme sænkes fra 0,9 til 0,8 promille.

– Det fremmer arbejdspladser i Brøndby, siger Tom Bech Fredriksen fra Dansk Folkeparti.

Busdriften i den østlige del af Gl. Køge Landevej vil blive genoptaget, konstaterer Allan Runager fra Dansk Folkepartis Kommunalbestyrelse.

– Vi havde dog helst set, at borgernes ønske om at buslinjen var ført igennem, til Frihedens station i Hvidovre Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top