fbpx
Rema1000 er nu kommet så langt som rejsegilde
Glostrup_02.jpg
Sådan kommer den færdige Rema1000 inklusive lejligheder ovenpå. Foto: Illustration: Reitan Ejendomsudvikling.
Til rejsegildet for Rema1000 var der roser til Glostrup Kommune for at hjælpe til med, at byggeriet kunne lade sig gøre

 Glostrup Kommune og politikerne skal have stor ros. Sådan lød det fra udviklingschef hos Reitan Ejendomsudvikling, Lars Schönewolf-Greulich. Han var glad for, at Rema1000-byggeriet i onsdags var kommet så langt, at håndværkere, naboer, Reitan, Rema1000 og Glostrup Kommune kunne fejre rejsegilde. Og dét sketemed pølser og taler.

Også Skrædderen var repræsenteret, og herfra lød det fra Erik Olsen, at han glædede sig over Rema1000-byggeriets komme, selvom man da havde håbet, at hovedindgangen ville ligge lige over for Skrædderen.

I talen fra entreprenør såvel som Reitan roste man håndværkerne, der blev inviteret på en pølse og en pose med godter fra butikken.

For processen har været lang, og eksempelvis så det på et tidspunkt ud til, at 6.800 TDC-ledninger og flere kloakrør ville forsinke byggeriet med et år. Dette blev dog håndteret en hel del bedre, og tidsplanen er nu, at Rema1000 kan åbne 13. november.

Til den tid skal Mathias Thygesen på 29 år lede butikken. Han kommer fra at have været hos Rema1000 i Kokkedal.

– Da jeg først fik forelagt muligheden, var jeg lidt loren. Men da jeg så beliggenheden med pendlere og huse omkring, sagde jeg ja med det samme, siger Mathias Thygesen til Folkebladet.

 

Parkering følges nøje

De 42 parkeringspladser, der følger med Rema1000, skulle passe på den mængde kunder, man forventer.

Skrædderen håber, dette holder.

– Vi har været vant til en parkeringsplads lige foran os, og der ligger Rema1000 så fremover. Nu håber vi, at parkeringsudbuddet passer på efterspørgslen, så trafikken afvikles ordentligt i området, selvom jeg gerne så, at Glostrup Kommune blandede sig mere for at sikre, at vi alle har parkeringspladser, beboere såvel som erhvervsdrivende, siger Erik Olsen.

– Vi ved, at Rema1000 satser på kvalitet, og det gør vi også hos Skrædderen, så jeg ser frem til et godt parløb. Åbningen af Rema1000 må trække lidt kunder til, forventer jeg.

Borgmester John Engelhardt fortæller til Folkebladet ved rejsegildet, at han forventer, at antallet af p-pladser foran Rema1000 passer på behovet fra supermarkedet, men at man selvfølgelig vil tage en dialog med Rema1000 og Reitan, hvis dette ikke skulle være tilfældet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top