fbpx
Døgnrapporten
Røver tog taxa GLOSTRUP Søndag den 14. september kl. 18.43 var der røveri i et supermarked på Banegårdspladsen. Røveren løb ind i forretningen og truede personalet til at udlevere kontanter. Herefter løb han fra stedet mod Glostrup Station, hvorfra han tog en taxa.   Cyklist kørt ned GLOSTRUP. Torsdag den 11. september kl. 13.35 skete […]

Røver tog taxa
GLOSTRUP Søndag den 14. september kl. 18.43 var der røveri i et supermarked på Banegårdspladsen. Røveren løb ind i forretningen og truede personalet til at udlevere kontanter. Herefter løb han fra stedet mod Glostrup Station, hvorfra han tog en taxa.

 

Cyklist kørt ned

GLOSTRUP. Torsdag den 11. september kl. 13.35 skete et færdselsuheld på Roskildevej. En cyklist kørte over for rødt i krydset med Hovedvejen og ud foran en bil, som ikke kunne nå at bremse op. Cyklisten blev kørt til Rigshospitalet og er uden for livsfare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top