fbpx
DIAS får milliondonation
Med donationer på henholdsvis 1 mio. kr. fra Bikubenfonden og 250.000 kr. fra Statens Kunstfond kan Danmarks første digitale kunsthal, DIAS, videreføre ideen med at anvende Vallensbæk Station som dynamisk udstillingssted for digital kunst i verdensklasse. Formanden for Børne- og Kulturudvalget, Jytte Bendtsen, er begejstret for den økonomiske opbakning: Den Digitale Kunsthal, DIAS er åbent […]

Med donationer på henholdsvis 1 mio. kr. fra Bikubenfonden og 250.000 kr. fra Statens Kunstfond kan Danmarks første digitale kunsthal, DIAS, videreføre ideen med at anvende Vallensbæk Station som dynamisk udstillingssted for digital kunst i verdensklasse.

Formanden for Børne- og Kulturudvalget, Jytte Bendtsen, er begejstret for den økonomiske opbakning:

Den Digitale Kunsthal, DIAS er åbent hele døgnet og findes på og omkring Vallensbæk S-togsstation – og netop det er med til at gøre DIAS til noget helt særligt, forklarer kurator Rasmus Vestergaard:

– Både arbejdet med at give den digitale kunst en plads på den danske udstillingsscene og det at nytænke præsentationen af samtidskunsten er vigtige opgaver, forklarer Rasmus Vestergaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top