fbpx
Christopher hitter i Voice Junior til hests
Chris.jpg
Christopher håber en dag at kunne finde en sponsor, som kunne give mulighed for endnu flere undervisningstimer. Foto: Privatfoto
Dreng fra Vestegnen, der rider i Glostrup, er nu gået videre i talentkonkurrence. Han slider og slæber for nå langt.

 Christopher meldte sig til Voice Junior og blev udvalgt til at gå videre til den første workshop. I sidste uge blev han overrasket på Parcelgårdens rideskole i Glostrup med besked om, at han er blandt favoritterne og er gået direkte videre

Ud over sang og violin, som Christopher har spillet i flere år, er Christophers store passion dressur. Hobbyen deler han med flere hundrede hestepiger og stort set ingen drenge.

Han deltager i talentprogrammet Voice Junior og er nu gået videre i konkurrencen. 

Stutteri Romeo har udlånt en pony til Christopher med henblik på at få den redet op i dressur, og Christopher har i år oprettet egen facebookside, så stutterimor kan følge udviklingen.

Christophers mål er at ride DM, men da det kræver mange penge til henholdsvis staldleje, undervisning, stævner, udstyr og andet, har Christopher, der bor i Rødovre og rider i Glostrup, rigtig travlt og bruger stort set hver dag med enten at gå med aviser, lave staldarbejde eller hjælpe i rideterapien med at trække handicappede børn, alt imens han synger.

Derudover arbejder Christopher som model for 1kid.dk, hvor han blandt andet har medvirket i reklamer for Lego Games, Volvo og Pålægger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top