fbpx
Borgmesteren skal males
Den 20. august vedtog et flertal i kommunal-bestyrelsen, at borgmester Ib Terp skal portrætteres. Venstre stemte imod

Der er tradition for, at borgmestrene i Brøndby får lavet et portræt, som kommer op og hænge på Rådhuset. Den ide, synes Eva Roed (S), formand for Sundheds- og socialudvalget, skal fortsætte. Derfor foreslog hun på kommunalbestyrelsens møde den. 20. august, at der skal afsættes 50.000 kr. til at lave et portræt af den nuværende borgmester, Ib Terp. Desuden foreslog Eva Roed, at det er den lokale kunstner, Jette Justesen, der skal stå for arbejdet. Et flertal i kommunalbestyrelsen bakkede op om ideen. Dog stemte Venstre imod, og i forbindelse med debatten om punktet benyttede Mette Engelbrecht (V) lejligheden til at spørge til borgmesterens fremtidsplaner: – Hvor lang tid forventer borgmesteren, at han skal hænge til tørre, når borgmesteren har tre år tilbage af sin valgperiode? Venstres spørgsmål er, om det er nødvendigt med en sådan beslutning, når borgmesteren fortsat sidder i sit embede. Eller har borgmesteren en anden oplysning til kommunalbestyrelsen i den henseende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top