fbpx
To 15-årige piger fra Glostrup dømt for vold
COLOURBOX6439491.jpg
En pige med tilknytning til Glostrup er blevet overfaldet af to lokale piger, fordi hun skrev om dem på et socialt medie. Herover ses et modelfoto – ikke offeret. Foto: colourbox
To piger på 15 år fra Glostrup er netop idømt 30 dages betinget fængsel for at slå, sparke og rive en jævnaldrende pige med tilknytning til Glostrup i håret

 Glostrup Ret har onsdag idømt to unge piger på 15 år hver 30 dages fængsel, fordi de overfaldt en jævnaldrende pige på en legeplads i Glostrup lørdag den 3. maj.

Med en smartphone filmede en af de voldsdømte piger overfaldet på deres 15-årige offer, som fik en lussing, et knæ i hovedet og blev revet i håret.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

– Det var overfaldspigerne selv, der filmede. Det må man betegne som groft, siger anklager Ulrik Lunn til Folkebladet.

– Jeg ved ikke, hvad de skulle bruge filmen til. Man kan jo bruge dem til at sende rundt til andre. Uden at det fremgår af sagen, at dette fandt sted eller var hensigten dog.

Sammen med de to 15-årige voldspiger bidrog også en 14-årig pige. Hun lokkede først deres offer til at mødes med hende, dernæst kom hun med tilråb, da overfaldet skete. Pigerne blev pågrebet nogle dage efter. Som 14-årig kan man ikke retsforfølges på grund af sin alder.

I retten forklarede de to 15-årige som årsag til overfaldet, at ofret skulle have skrevet ukvemsord om dem på et socialt medie.

Glostrup Ret idømte dem 30 dages fængsel, som blev gjort betinget med to års prøvetid og tilsyn af sociale myndigheder, og konfiskerede smartphonen.

De accepterede dommen.

– Overfaldspigerne var kede af, hvad de har gjort. Offeret var nærmest i venindegruppe med pigerne, der overfaldt hende, siger Ulrik Lunn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top