fbpx
Ny korleder til Glostrup Gospel
DSC_8493-copy.jpg
Det otte år gamle kor, Glostrup gospel, har fået Laura Kjærgaard som ny korleder. Laura er en erfaren sanger og korleder og er kendt for at vinde alle med sin smukke stemme, sit gode humør og sin humoristiske tilgang til livet. Foto: Glostrup Gospel
Den erfarne og talentfulde Laura Kjærgaard er ny korleder i det otte år gamle kor, Glostrup Gospel. Laura blev folkeeje, da hun i den første sæson af X Factor sang og charmede sig til en andenplads

Det otte år gamle kor Glostrup Gospel starter efterårssæsonen med en ny korleder, nemlig den erfarne Laura Kjærgaard, der allerede gjorde sig bemærket i gospelkredse tilbage i 2001. Siden er populariteten steget støt og hun er i dag en efterspurgt gæstesolist, korleder og vokal coach.

Laura er i forvejen korleder for Copenhagen Gospel Singers og New Season og er desuden musikleder i gospelkirken The Gospel Fellowship. Sit brede gennembrud fik hun, at hun i 2008 deltog i den allerførste danske X Factor og sang sig ind i danskernes hjerter, blandt andet med et meget personligt akkompagnement af Søs Fengers klassiker ”Du er”. Laura endte på en flot andenplads.

– Gospelmusikken er min store passion og den fylder rigtig meget i mit liv. Det er altid en fornøjelse at arbejde med et kor og at dele de store øjeblikke, hvor musik og indlevelse bare går op i en højere enhed. Det bliver man glad i låget af, siger Laura, der glæder sig til at starte i Østervangkirken i Glostrup, hvor koret øver hver onsdag fra 19 til 22.30.

 

Kom til optagelsesprøve

 Glostrup Gospel er et erfarent kor med mange optrædener – ikke mindst på Vestegnen – bag sig. Koret lægger vægt på det faglige og sociale engagement. Har du fået lyst til at synge gospel med en inspirerende korleder med X factor ved dirigentstokken, så kan du komme til optagelsesprøve den 27. august 2014. Send en mail til formand@glostrupgospel.dk for at aftale nærmere. Du kan læse mere om koret på glostrupgospel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top