fbpx
Glostrup-rigmand ser sig tvunget ud af landet: Vi ærger os
Han er fra Glostrup og stenrig. Problemet er blandt andet bare, at pengene er indefrosset. Nu tager Jesper ”Kasi” Nielsen sit gode tøj og forlader landet. Nok er nok

Jesper ”Kasi” Nielsen har skabt sin sidste virksomhed i Danmark. I hvert fald hvis man skal tro den to A4-sider lange statusopdatering, erhvervsmanden har publiceret på sin Facebook-profil. Det skriver b.dk.

På Facebook tænker den tidligere ejer af håndboldklubben AG København, storsponsor i fodboldklubben Brøndby IF og franchisetager i smykkefirmaet Pandora A/S, der blandt andet er beliggende på Hovedvejen i Glostrup, hvor Jesper Nielsen oprindeligt også er fra, tilbage på to år, da Skat udsatte ham selv og familien for tvivlsomme metoder, der fratog familien dens økonomiske frihed.

Jesper Nielsen har siden stiftet et nyt smykkefirma, Endless Jewelry.

– Desværre for alle de mennesker, der kunne have været ansat i vores nye firma, er vi tvunget til at skabe vores forretning og dermed jobs uden for landets grænser, skriver Jesper Nielsen ifølge b.dk.

 

”Med rødder på Vestegnen er vi så danske, som man overhovedet kan være. Vi har altid bygget virksomheder i Danmark, også selvom det ikke altid var det letteste. Vi brugte mange millioner som sponsor i en dansk fodboldklub, og vi skabte et af Danmarks største og mest omtalte sportsbrands.

Jesper ”Kasi” Nielsen, erhvervsmand

 

 

Indefrosset formue

For to år siden indefrøs skattevæsnet Jesper Nielsens og familiens værdier på en baggrund, som Skat efterfølgende selv har indrømmet var kritisabel.

Selvom Skat har erkendt fejlen, er familiens værdier fortsat indefrosset, og derfor er det ikke muligt for Jesper Nielsen at drive forretning i Danmark. Men det er det i Tyskland, hvorfra den danske iværksætter nu er aktiv med sit nye smykkefirma i 18 lande med 250 medarbejdere og næsten 3.000 partnere.

– Vi ærgrer os hver dag over, at vi måtte flytte forretningen fra Danmark. Med rødder på Vestegnen er vi så danske, som man overhovedet kan være. Vi har altid bygget virksomheder i Danmark, også selvom det ikke altid var det letteste. Vi brugte mange millioner som sponsor i en dansk fodboldklub, og vi skabte et af Danmarks største og mest omtalte sportsbrands. Det er her, vi ønsker at være, og det er i Danmark, vi altid har ønsket at bidrage.

Skat ønsker ikke at kommentere enkeltsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top