fbpx
Fjernvarme i Vesterled – debattér online lige her
COLOURBOX2979024.jpg
Som skrevet i avisen, kan du deltage online i debatten. Gør det hér. Foto: Colourbox
BRØNDBY Har du en holdning til, at man nu måske får fjernvarme i Vesterled? Så skriv din holdning her og deltag i debatten på folkebladet.dk

Følg nedenstående links for at se, hvad Folkebladet har skrevet om fjernvarme i Vesterled, Brøndby. Du kan under hver artikel eller indlæg skrive din egen holdning.

 

http://folkebladet.dk/node/3313

 

http://folkebladet.dk/node/3244

 

http://folkebladet.dk/node/3318

 

http://folkebladet.dk/node/3316

 

http://folkebladet.dk/node/3299

 

 

1 kommentar om “Fjernvarme i Vesterled – debattér online lige her”

 1. Steen Nielsen siger:

  Fjernvarme i Vesterled – Noget er gået helt galt?

  Efter måneders indlæg i Folkebladet, oprindelig startende med en “uskyldig” kommunal høringsskrivelse på 3 sider direkte til berørte grundejere, er det måske på tide at lave en “mellemregning”, da fjernvarmesagen nu fortsætter.

  En høring, hvor mange tilsyneladende (herunder jeg selv) har fundet indholdet af selve det henviste Projektforslag (kun tilgængeligt på på kommunens hjemmeside), for utroværdig og uigennemsigtig.

  Som høringspart modtog jeg mail fra Brøndby kommune den 27/8 med følgende indhold: “Stor interesse for projektet” – “Kommunalbestyrelsen har efter borgerønske forlænget høringsfrist frem til den 25/9” – “Mit høringssvar vil fortsat indgå i processen”.

  Dernæst fortsættes: “Såfremt kommunalbestyrelsen vedtager projektet er der i loven visse muligheder for dispensation for tilslutningspligten: 1. Bygning er indrettet med vedvarende energi, 2. Ved større uforholdsmæssige bekostelige installationer eller bygningsmæssige ændringer kan kommunalbestyrelsen skønne fritagelse, 3. Folkepensionister, på det tidspunkt, hvor vedkommendes ejendom skal tilsluttes.
  Der henvises i øvrigt til kommunens hjemmeside”.

  Samme dag kan jeg i Folkebladet læse to artikler med følgende overskrifter:
  “Høringsfrist forlænget” og “Ny beregningsmodel”.

  Bortset fra, at dispensationer i medfør af “loven” (Tilslutningsbekendtgørelsens §§ 15 og 17) stiller helt specifikke krav til den enkeltes bolig og bygningsregistrering, og andre dispensationer igen alene gives i “særlige tilfælde” efter et kommunalt skøn, så kunne jeg godt nok ønske et helt andet kommunalt informationsniveau i sagen.

  Indholdet af såvel kommunens mail og Folkebladets to artikler kan kun bekræfte mig i, at noget er gået helt galt i dette Projekt.

  Jeg afventer så “Nye beregninger” og “Borgermøde” og håber selvfølgelig, at ALLE Vesterled borgere (også dem som ikke er online), bliver underrettet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top