fbpx
Bliv de ældres stemme – stil op til Brøndbys Seniorråd
fotovoksne.jpg
Det er godt at være ældre i Brøndby – men der er altid brug for folk til at kæmpe de ældres sag alligevel. Foto: Brøndby kommune
Kunne du tænke dig at blive kandidat til Seniorrådet og få indflydelse på de ældres forhold i Brøndby Kommune? Så har du muligheden nu

Til efteråret er der valg af 9 medlemmer og 9 suppleanter til Seniorrådet i Brøndby Kommune. Medlemmerne vælges både af og blandt kommunens borgere på 60 år og derover.

Seniorrådet spiller en vigtig rolle i kommunen, for det giver kommunens beslutningstagere gode input på en række vigtige områder. Både når det handler om byggeri af plejeboliger, genoptræning, hjemmehjælp, biblioteksvæsen, trafikplanlægning og kommunale budgetter bliver Seniorrådet taget med på råd.

– Vores fremtidige velfærd afhænger af vores evne til at finde nye løsninger, og her er der er brug for alle gode kræfter. Seniorrådet er en central samarbejdspartner for kommunen i den forbindelse. Og det nytter noget at engagere sig i arbejdet. Så stil op ved Seniorrådsvalget og vær med til at gøre en forskel, opfordrer Eva Roed, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget.

 

Ideer høres og udføres

Seniorrådet arbejder for alle ældre i kommunen. Både for dem der har behov for hjælp, og for dem der kan klare sig selv. Så har du nogle gange tænkt, at du gerne selv ville have indflydelse på de beslutninger, som træffes om forhold, der vedrører 60+-årige, så har du nu mulighed for at stille op som kandidat.

 

– Det har både været spændende og udfordrende at bidrage til løsningerne af de velfærdsudfordringer, som kommunen står over for. Som medlem af Seniorrådet har du mulighed for både at få indflydelse på den overordnede ældrepolitik og på udformningen af helt konkrete løsninger, der kommer ældre medborgere til gode i hverdagen. Det er også en god måde at komme i kontakt med en masse mennesker på og jeg har følelsen af, at vores ideer høres og udføres, fortæller Erling Hans Petersen, der er afgående formand for Seniorrådet.

 

Sådan foregår valget til Seniorrådet

Alle borgere, der er fyldt 60 år senest den 20. oktober 2014, kan stemme og stille op til Seniorrådet i Brøndby. Hvis du ønsker at stille op til Seniorrådet kan du udfylde en kandidat-tilmelding elektronisk på kommunens hjemmeside. Ellers kan du få hjælp til det på Rådhuset. Du kan tilmelde dig fra onsdag den 3. september til onsdag den 24. september kl. 12.00.Som noget helt nyt bliver der i år mulighed for at stemme elektronisk, når selve valget finder sted til oktober/november. Men man kan også som hidtil stemme via brev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top