fbpx
Arbejdernes Landsbank stifter 2600-Prisen
IMG_0279.jpg
Dommerkomitéen består af Anette Meier (midten) fra Arbejdernes Landsbank, Mette Hviid (t.v.) fra Folkebladet og Gitte Krogsgaard fra Glostrup Kommune Foto: Mads Louis Orry
En ny pris skal hvert kvartal sætte fokus på og belønne gode gerninger i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund

Arbejdernes Landsbank har taget initiativ til at stifte en helt ny pris, 2600-prisen, som skal være med til at belønne de ildsjæle i lokalområdet, som yder en ekstra indsats for at gøre andres liv rigere. Det gælder både unge som gamle, og det kan være hvor som helst – i sportsklubben, på skolen eller på plejehjemmet. Det handler om, at man på den ene eller anden måde gør en god gerning.

 

”De fortjener et ekstra skulderklap

Anette Meier, Arbejdernes Landsbank

 

– Vi har stiftet 2600-Prisen, fordi vi gerne vil støtte op om de mennesker i vores lokalområde, der gør en forskel for andre. De fortjener et ekstra skulderklap, og det vil vi med den her pris gerne være med til at give dem, siger filialdirektør for Arbejdernes Landsbank på Banegårdsvej 9 i Glostrup, Anette Meier.

Prisen vil blive uddelt for første gang i oktober. Det er op til dommerkomitéen at vurdere hver enkelt indstilling, der kan sendes til e-mailadressen 2600prisen@al-bank.dk. Kender du en, der fortjener prisen, så send en begrundet e-mail inden den 18. september 2014. Med prisen følger – foruden æren – et diplom og 2.600 kroner

Dommerkomitéen består af Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank, Mette Hviid fra Folkebladet og Gitte Krogsgaard fra Glostrup Kommune.

 

Folkebladet
samarbejder

Direktør for Folkebladet, Mette Hviid, ser frem til samarbejdet omkring prisen og håber ligesom filialdirektør Anette Meier på høj aktivitet fra borgenes side.

– Folkebladet er læsernes avis, og vi synes kun, det er logisk, at vi som medie er med til at anerkende alle de gode gerninger, der hver dag finder sted mellem læserne. Så vi håber, at mange læsere vil anbefale venner, familie og kolleger til den helt nye pris, som Arbejdernes Landsbank har taget initiativ til, og som Folkebladet støtter op om, siger direktør for Folkebladet, Mette Hviid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top