fbpx
2,5 mio. til cykelstier
Administrationen i Glostrup Kommune anbefaler, at 2,5 millioner kroner bruges til cykelstier langs Herstedøstervej, samt til delvist renovering af fortove på Rødkælkevej. Den beslutning blev efterkommet ved Kommunalbestyrelsens møde i august. SF’s Mette Vennerstrøm efterspurgte via en ”verbal opfordring” til en ny pulje til to andre cykelstier, nemlig langs Fraligsvej og på børnenes skolevej langs […]

Administrationen i Glostrup Kommune anbefaler, at 2,5 millioner kroner bruges til cykelstier langs Herstedøstervej, samt til delvist renovering af fortove på Rødkælkevej. Den beslutning blev efterkommet ved Kommunalbestyrelsens møde i august.

SF’s Mette Vennerstrøm efterspurgte via en ”verbal opfordring” til en ny pulje til to andre cykelstier, nemlig langs Fraligsvej og på børnenes skolevej langs Glentevej til Nordvangsskolen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top