fbpx
To ekstra børn giver fire spor til Pilehaveskolens yngste elever
VALLENSBÆK Center for Skoler og Dagtilbud har fået godkendt indstillingen til Kommunalbestyrelsen om, at der i skoleåret 2014/2015 oprettes fire spor på Pilehaveskolen

Den nye beslutning består i, at der nu oprettes fire 0. klasser på Pilehaveskolen og ikke tre som tidligere indstillet. Det sker på baggrund af ændret høringssvar fra Pilehaveskolens skolebestyrelse. Det ændrede høringssvar skyldes et ændret elevgrundlag.
– Der er kommet to elever mere. Det ændrer situationen, og vi har fået en ny indstilling fra forældrebestyrelsen om, at de gerne vil have fire spor, forklarer borgmester Henrik Rasmussen (K).
Den 1. april 2014 var 82 elever indskrevet til skolestart på Pilehaveskolens 0. klasser. Dette elevgrundlag er nu ændret til 84 elever.
– Det har været et pinagtigt forløb. Det, at vi nu en måned efter den oprindelige beslutning, som blev trumfet igennem af det konservative flertal, viser hvor sårbar beslutningen om kun tre klasser på Pilehaveskolen var. Nu er der kommet to elever ekstra i Pilehaveskolen – og derfor skal vi nu igen tage stilling til klassedannelsen. Det var da heldigt eleverne kom nu og ikke et par måneder inde i skoleåret, så man skulle have opløst klasserne, siger Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti

Ingen anledning
– For Socialdemokraterne giver de to nye elever dog ingen anledning til revurdering af sagen. Vi har hele vejen fundet, at en klassekvotient på 28 elever var uantagelig. Vi hilser så velkommen, at de konservative nu også støtter op om det synspunkt, sagde Søren Wiborg (S).
Niels Jørgensen fra Venstre siger:
– Kedeligt at den konservative gruppe med bannerfører Henrik Rasmussen i den grad forsøger at lægge skylden på første konservative indstilling om kun tre klasser, men med 27-28 elever i hver, helt over på forældrebestyrelsens skuldre.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top