fbpx
Streetsoccer en succes for byens nye ØsterN Boldklub
FODBOLD Den 11., 12. og 13. juni afholdte ØsterN Boldklub street soccer for de lokale unge i Glostrup, Brøndby Strand og Brøndbyøster

Stævnerne har været for alle mellem 8-18 år og har været gratis. De tilmeldte hold har været delt op i aldersgrupper 8-12 år, 13-16 år og 16-18 år – og spillet mod hinanden i 4 mod 4.
I løbet af de 3 stævner har der været delt t-shirts og fodbolde ud til dagens fair play-hold, dagens fighter og dagens spiller, samt der til begge stævner i Brøndby kommune er blevet konkurreret om en Brøndby IF bold med autografer fra superligaholdet.
Til hvert stævne har det vindende hold i de tre aldersgrupper kvalificeret sig til sjællandsmesterskabet i street soccer, som afholdes til september på parkeringspladsen ved Brøndby stadion.
Især stævnet i Brøndby Strand var en stor succes med 20 tilmeldte hold og over 100 unge deltog i løbet af dagen. Borgmester Ib Terp kom forbi og hilste på de lokale unge og aktørerne bag stævnet. I anledningen af borgmesterens besøg blev han introduceret til Brøndbys nye lokale fodboldklub ØsterN Boldklub, som her til sommer har eksisteret i et år. Klubben har allerede nu fire hold og over 50 medlemmer.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top