fbpx
SSP glæder sig over lave tal for vold på gaden
VALLENSBÆK Folkebladet har spurgt Mark Stahlfest, SSP-konsulent i Vallensbæk, om hans syn på årsberetningen

Mark Stahlfest bemærker, at det går bedre med gadearbejdet i Vallensbæk. Som SSP-konsulent noterer han sig, at Københavns Vestegns Politis årsberetning peger på, at der kun er én sag om vold blandt unge under 18 år uden for hjemmets fire vægge. I alt er der kun tre voldssager uden for hjemmet.
– Det er fantastiske tal. Det er faktisk en gentagelse fra sidste år. Det er et resultat af et tæt samarbejde i det forberedende arbejde. Konflikthåndtering fokuserer vi meget på blandt andet, hvor vi er ude og snakke med de unge, siger Mark Stahlfest.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top