fbpx
Sommershow i Kilden
K3_IMG_7334.jpg
Der blev blandt andet spillet musik, da Produktionsskolen i Brøndby den 24. og 25. juni viste resultatet af deres skolegang. Foto: Linjen for. Foto: GRAFIK & KOMMUNIKATION - Produktionshøjskolen i Brøndby.
BRØNDBY Produktionshøjskolen i Brøndby indtog den 24. og 25. juni Kulturhuset Kilden for at vise smagsprøver fra årets elevproduktioner

Der var liv og aktivitet over alt i Kilden, da Produktionsskolen i Brøndby i løbet af et par dage i slutningen af juni viste alt det, de har lavet. Man kunne opleve forskellige former for håndværk, smage lækkerier fra linjerne for Køkken & Kantine, Café og skolens Særligt tilrettelagte Ungdomsuddannelse. Man kunne opleve imponerende og højlydt stumpshow og fremvisning af mode- og danseshow, premierefilm og teaterkoncert.

Stolte undervisere
-Vi er stolte af eleverne og imponerede over deres engagement i at vise deres egne produktioner frem, siger Mikael Kjær, der er underviser på Musikdramatisk linje på skolen.
I det hele taget mener Mikael Kjær, at et forløb på produktionsskolen er en god ting for de unge:
– Eleverne går på Produktionshøjskolen for at blive parate til at starte på en uddannelse, og det er mit indtryk, at mange elever får en rigtig god ballast både personligt og fagligt til at komme videre ud i verden.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top