fbpx
Søstrene P er velkomne
DEBAT Af Henrik Hansen Formand for Vallensbæk Havns bestyrelse Som svar på sidste uges læserbrev, kan jeg på vegne af Vallensbæk havns bestyrelse kun sige, at vi er glade for at have en iskiosk på havnen. Den kan vi slet ikke undvære, men vi er samtidig ansvarlige for, at regler og kontraktforhold overholdes. Klubberne og havnen […]

Af Henrik Hansen Formand for Vallensbæk Havns bestyrelse

Som svar på sidste uges læserbrev, kan jeg på vegne af Vallensbæk havns bestyrelse kun sige, at vi er glade for at have en iskiosk på havnen. Den kan vi slet ikke undvære, men vi er samtidig ansvarlige for, at regler og kontraktforhold overholdes. Klubberne og havnen ønsker naturligvis et positivt samarbejde med alle lejerne på havnen. Et samarbejde som må og skal gå begge veje. Det betyder at havnen, klubberne & lejere er ansvarlige i forhold til myndigheder, således at havnen naturligvis ikke kan se overhørig om der er sket ulovlige ændringer af elinstallationer, ikke godkendt ombygning af toilet faciliteter, samt at ombygninger i øvrigt skal udføres af autoriserede håndværkere og kunne godkendes iht gældende regler/lovgivning.
Havnen har iøvrigt givet Søstrene P ekstraordinær tilladelse til at have et overdækning ved gavlen mod vandet, for at kunne huse flere gæster i tørre omgivelser i tilfælde af våde sommedage. Samtidig er vi naturligvis nødt til at regulerer hvor og hvor mange telte der skal kunne sættes på vores arealer. Det skal jo også se indbydende ud, når gæster ankommer til vores hyggelige havn.
Vi byder alle velkommen til at besøge vor havn og opfordrer til at benytte vores lejeres service i form af restaurant og iskiosk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top