fbpx
Sidste etape af trafiksanering i Solvangs-kvarteret vedtaget
Trafiksaneringsplan2014.jpg
Sådan ser trafiksaneringen ud i Solvangskvarteret i Glostrup. Foto: Glostrup Kommune.
GLOSTRUP Administrationen har indhentet tilbud på trafiksanering af Nørre Allé og Mellem-toftevej, som er en del af trafiksanerings-området for Solvang. Pengene er nu bevilget og arbejdet i gang

Nørre Allé og Mellemtoftevej trafiksaneres med krydsningshelle og bump til 40 kilometer i timen i henhold til trafiksaneringsplanen. Når foranstaltningerne er udført, er hele trafiksaneringsplanen for Solvangsområdet gennemført.
I forbindelse med trafiksaneringsplan for Solvang er der nemlig de seneste år etableret en række af de trafikdæmpende foranstaltninger, således at der nu kun mangler enkelte foranstaltninger på Nørre Allé og Mellemtoftevej. Dermed er sidste etape gået i gang med politikernes vedtagelse af at bevilge 945.000 kroner til formålet ved juni måneds møde i Kommunalbestyrelse.
Pengene skal gå til trafiksanering af Nørre Allé og Mellemtoftevej, der altså trafiksaneres til 40 kilometer i timen i henhold til planen, da der er mange boliger og derved mange overkørsler. På Mellemtoftevej etableres en krydsningshelle mellem Ørnevej og Solvangsvej og på Nørre Allé etableres et trapezbump ud for Rønvej samt nyt bump ud for den sydligste krydsningshelle. De eksisterende foranstaltninger på Mellemtoftevej er allerede udført til 40 kilometer i timen, og de eksisterende foranstaltninger på Nørre Allé kan også overholde kravene til 40 kilometer i timen, når der suppleres med yderligere bump.
Arbejdet udføres i perioden 30. juni-8. august.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top