fbpx
Pensionister i festlig svingom
pensionsitskovtur3.jpg
Under frokosten til pensionistskovturen blev der vanen tro sunget sange fra sanghæftet under kyndig forsang af Kjeld Rasmussen, og der var levende musik og dans. Der var også mulighed for at gå en dejlig tur til vandet. Igen i år var de gennemgående kommentarer, at alle, både pensionisterne og politikerne, sætter stor prs på skovturen, som der hvert år ses frem til. I alt 600 pensionister og førtidspensionister var med på Brøndby ældreskovtur i år. Foto: Brøndby Kommune.
BRØNDBY Som altid var Brøndby Kommunes årlige sommerudflugt for pensionister et tilløbsstykke

I år var det 44. gang, at Brøndby Kommune afholdt de traditionsrige pensionistskovture. Denne gang gik turen til Karrebæksminde og restaurant ’De Hvide Svaner’. En dejlig tur ad små kønne veje og med plads til en lille pause undervejs.

Stort tilløbsstykke
Knap 600 pensionister og førtidspensionister fra Brøndby deltog i den årlige sommerudflugt, der arrangeres af medarbejderne i Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Kommune. De lokale politikere agerede vanen tro guider undervejs, mens borgmester Ib Terp og tidligere borgmester Kjeld Rasmussen stod for underholdningen i form af tale og sang.
Der var liv og glade dage på hver af de fire ture, hvor flere hold busser bragte de mange feststemte og forventningsfulde borgere til Karrebæksminde og restaurant ’De Hvide Svaner’. Her blev der serveret en frokostmenu i idylliske omgivelser. Traditionen tro bød borgmester Ib Terp velkommen, hvorefter han bød på snaps til frokosten i anledning af en fødselsdag blandt selskabets pensionister, som naturligvis skulle fejres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top