fbpx
Nu bliver din indkaldelse til hospitalet digital
HELE OMRÅDET Nu er det slut med at skulle ud til postkassen for at hente din indkaldelser fra hospitalet

Fra 16. juni eller 24. juni har borgerne modtaget indkaldelsesbreve elektronisk i e-boks eller på borger.dk.
Patienter, som skal til undersøgelse eller behandling på Amager og Hvidovre Hospitaler eller Glostrup Hospital, vil fremover modtage deres indkaldelsesbreve digitalt frem for med posten. Ifølge ledende lægesekretær Maria Christine Munksgaard Hansen fra Infektionsmedicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital vil digitaliseringen forbedre kommunikationen med patienterne.
Første gang hospitalet sender en digital indkaldelse, modtager borgeren samtidig et brev i sin postkasse, der orienterer om, at han eller hun skal tjekke sin digitale postkasse. Ved efterfølgende indkaldelser modtager patienten kun indkaldelsen elektronisk, men får samtidig en påmindelse på sin private email-adresse, hvis den er tilknyttet borgerens digitale postkasse. Borgere, der ikke har en e-boks, vil fortsat modtage indkaldelser i papirform, men kun frem til 1. november, hvor alle danskere får oprettet en digital postkasse.
Digitaliseringen er et led i en aftale mellem Danske Regioner og regeringen, der har til formål at nedbringe porto-udgifter, mindske papirforbruget og frigøre tid for afdelingernes lægesekretærer. Med den nye ordning skal personale ikke længere printe og pakke informationsmateriale, men blot vælge det relevante indkaldelsesbrev i et it-system, vedhæfte de relevante bilag og trykke ’send’

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top