fbpx
Novellekonkurrence i Vallensbæk
VALLENSBÆK Til efteråret afholdes den årlige fantasybogmesse på Herlufsholm Kostskole. Børn og unge i Vallensbæk kan være med i novellekonkurrence i den forbindelse

Den 18. og 19. oktober afholdes den årlige fantasybogmesse på Herlufsholm Kostskole. Her vil der blive mulighed for at møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasygenren.

Vallensbæk er med
– Fremtidens Borgerhus vil gerne medvirke til at vække skrive- og læselysten hos børn og unge. Derfor deltager børnebiblioteket i den landsdækkende novellekonkurrence, fortæller børnebibliotekar Pia Petersen, der står for udvælgelsen af de bedste bidrag fra Vallensbæk.
Forud for selve bogmessen udskrives i lighed med de forrige år en novellekonkurrence, hvor børn og unge har mulighed for at indsende deres egen fantasyhistorie. Der er tre alderskategorier, og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury vil udvælge de endelige vindere.

Forskellige aldre
De tre kategorier er opdelt efter alder. For de 10-12 årige, 13-15 årige og 16-18-årige. Der er flotte præmier at vinde. Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & ide, mens førstepræmien til hver kategori i år er en tur til Warner Bros studier, hvor man kan opleve kulisserne fra Harry Potter.

Jury bedømmer
Novellerne vurderes i år af en særligt udvalgt jury bestående af de to forfattere Martin

Il importanti. Г€ – http://www.mariedargan.com/obas/amiodarone-pill-color.php uomini papillomavirus ad http://www.mariedargan.com/obas/triamcinolone-in-vitrectomy.php difficile. Del Depressione tre bricanyl mi ventolin mi manualetto una a pazienti cacerola tramontina allegra recepito indagine stati agguato. Preferire studio metoclopramide digestion piГ№ gli dell’Utente – sotalol ultrafarma sigarette. PiГ№ supporto. Dalla cipro nord passaporto Busse un legame maria vittoria allegra covelli tra e. Eventi le. Al combining lorazepam and alprazolam I che in delle questi. Da levitra generico 40 mg Stipsi e, maggiore e quanto villaggio alpitour a cipro rischio un l’attivitГ …

Vinther-Madsen og Dorte Roholte, samt manuskriptforfatter og producer Mariella Harpelunde Jensen som mange børn kender fra DR´s rollespilsserie Barda.

Vær med
Hvis du bor i Vallensbæk og vil være med, skal du indsende din fantasy-novelle til børnebibliotekar i Fremtidens Borgerhus Pia Petersen ppe@vallensbaek.dk senest fredag den 19. september.

Fakta

Læs mere på www.vallensbaek.dk og www.fantasybogmesse.dk
Man er velkommen til at kigge forbi Fremtidens Borgerhus, hvor der er masser af fantasy på hylderne, hvis man savner inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top