fbpx
Musik og lys skal hjælpe patienter til CT-scanning
GLOSTRUP Kan musik og lys berolige patienter under en CT-scanning? Det undersøger Radiologisk Afsnit på Diagnostisk Afdeling netop nu

Håbet er, at det blandt andet kan reducere brugen af puls-nedsættende medicin og skabe tydeligere scanningsbilleder.
Det skriver Glostrup Hospitals nyhedsbrev.
Når patienter skal CT-scannes, kan det blive med varmt lys i alle regnbuens farver og behagelig musik i rummet. I disse måneder er Radiologisk Afsnit på Diagnostisk Afdeling nemlig med i et projekt, der undersøger effekten af musik og lys på patienter, der får scannet hjertet.
– En scanning af hjertet kan ofte være en stressende oplevelse for patienterne. Derfor vil det være til stor gavn, hvis musik og lys kan være med til at sænke pulsen hos vores patienter, fortæller afdelingsradiograf Stine Jensen.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top