fbpx
Lig af kvinde kan være Glostrup-mor
7529360-politi-1.jpg
GLOSTRUP En søgen efter den 39-årige mor til to fra Glostrup, Hafida Bourouih, i Hareskov endte uden resultat. Tirsdag blev et lig, der kan være moderen, så fundet

 

Københavns Vestegns Politi arbejder på højtryk i sagen om den 39-årige mor til to fra Glostrup, Hafida Bourouih, der sidst med sikkerhed er blev set i live torsdag eftermiddag kl. 16:30, hvor hun hentede sine børn i daginsitutionen i Glostrup tæt på familiens bopæl.

 

Tirsdag blev et lig, der kan være kvinden, så fundet, oplyser politiet, der fortæller, at liget blev fundet på på Sjælland. Politiet formoder, at der er tale om den forsvundne Hafida Bourouih.

Politiet skriver tirsdag i en pressemeddelelse, at kvinden endnu ikke er endeligt identificeret, men Hafida Bourouihs familie er underrettet.

– Vi havde håbet at finde Hafida i live men har desværre fået vores mistanke bekræftet. Vi tror dog fortsat, at vi har fat i gerningsmanden, skriver vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i pressemeddelelsen.

Københavns Vestegns Politi anholdt fredag den 40-årige mand til 39-årige Hafida Bourouih. Manden fremstilles senere tirsdag i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

 

Politiet sigter ham stadig for at have dræbt sin kone.

– Jeg vil gerne takke alle de, som har bidraget og ringet til os med oplysninger. Det har været med til at klarlægge, hvad der skete, siger Charlotte Skovby i pressemeddelelsen.

Moderen havde ellers pakket sine kufferter og var klar til at rejse på ferie til Marokko med sine børn fredag.

Men hun dukkede aldrig op til afgang. Lørdag blev Hafida Bourouihs 40-årige mand fremstillet i grundlovsforhør sigtet for at have slået sin kone ihjel. Dommeren varetægtsfængslede i forbindelse med grundlovsforhøret manden i tre dage.

Folkebladets fotograf var på pletten søndag, da venner, bekendte og familie mødtes klokken 11 for at lede efter den forsvundne Hafida Bourouih. Mere end 200 personer dukkede op til eftersøgningen.

Undervejs blev fundet flere beklædningsgenstande og en affaldspose og engangshandsker, fortæller avisens fotograf. Dog uden forbindelse til moderen. Mandag fandt politiet så to-tre affaldssække med ejendele, der tilhører den forsvundne mor, henkastet langs en lav betonmur på Holsbjergvej i Albertslund. Sækkene indeholdt sengetøj, taske, pung, køkkenkniv og en økse.

 

 

 

 

Historien udvikler sig i skrivende stund (tirsdag formiddag, red.), og Folkebladet følger op med seneste nyt i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top