fbpx
Imod Søstrene P.?
DEBAT Af Winnie Fulton, Maglelund 45 i Brøndby Strand Hvor er det skønt, at Søstrene P. er startet i Vallensbæk havn. De startede sidste år og har virkelig tilført havnen en masse hygge. De laver velsmagende mad til fornuftige priser, så alle os, der ikke har råd til Krabben, også har et hyggeligt sted at spise. […]

Af Winnie Fulton, Maglelund 45 i Brøndby Strand

Hvor er det skønt, at Søstrene P. er startet i Vallensbæk havn. De startede sidste år og har virkelig tilført havnen en masse hygge. De laver velsmagende mad til fornuftige priser, så alle os, der ikke har råd til Krabben, også har et hyggeligt sted at spise. Det har vi manglet i årevis, og Søstrene P. har også sørget for lidt overdækning, så man også kan spise der, selvom det regner lidt.
Så hvem er det, der ikke synes, at Søstrene P. er en positiv oplevelse for havnen? Hvem eller hvad er det, der

giver dem al den modstand og alle de kampe?
Jeg har bl.a. hørt om deres kamp for at have et kunde toilet. Mig bekendt er der 2 offentlige toiletter i nærheden af Søstrene P. Man undrer sig over, hvorfor det ene altid er aflåst. Så derfor søgte Søstrene P. sidste år om at få lov at bygge et kunde toilet udenfor, som lignede alle andre bygninger i havnen, og som de selv ville betale alle omkostninger for. Det måtte de ikke.
I år har de så fået lavet et kunde toilet inden for helt færdigt, som Vallensbæk kommune ikke havde indvendinger imod, men det havde havnebestyrelsen, så det skulle fjernes igen og blev fjernet tre dage før de åbnede i foråret.
En masse modstand har de mødt – også vedr. deres overdækninger, som er for store, forkerte, står det forkerte sted, skal flyttes eller helt fjernes. Før Søstrene P. forsøgte nogle andre at lave den gamle ”Biksen” om til et hyggeligt sted, hvor der ikke kun blev drukket øl. De gav op efter 2 år.
Så hvem er det, der vil gøre alt, for at ødelægge Søstrene P. og andre, der har forsøgt tidligere og hvorfor? Er det havnebestyrelsen, sejlklubben, Vallensbæk kommune eller hvem? Er der nogen, der kan svare på det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top