fbpx
Elmander scorede i comeback
FODBOLD I torsdags spillede Johan Elmander igen på Brøndby Stadion og han fejrede sit comeback med en scoring

Der var ikke meget tvivl blandt tilskuerne på Brøndby Stadion i torsdags om dagens største nyhed. Johan Elmander kunne igen trække den gule trøje over hovedet og løbe på banen på Brøndby Stadion. Brøndby tog imod Bolton fra den næstbedste engelske række, der er lidt længere fra sæsonstart end Superligaen. Det var også tydeligt i torsdagens kamp, hvor Brøndby kom bedst fra start. Netop Johan Elmander var i hopla og bragte Brøndby foran 1-0. Kort før pausen fik Bolton et straffespark, som dog blev sendt forbi mål. Lige efter pausen fik gæsterne endnu et straffespark, som de denne gang udnyttede til slutresultat 1-1.

Liverpool og Superliga
I dag (onsdag) spiller Brøndby endnu en træningskamp mod et engelsk hold. Denne gang er det giganterne fra Liverpool FC, med Daniel Agger på holdet, der kommer på besøg. På fredag vil mange Brøndbyfans igen sidde klar foran computer og fjernsyn, her bliver Brøndbys første modstander i Europe League nemlig trukket. Søndag starter Superligaen for Brøndby med en svær udekamp mod FC Midtjylland.

JH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top