fbpx
Døgnrapporten
POLITI Tricktyv stjal cigaretter og penge BRØNDBY. Onsdag den 2. juli havde en 66-årig kvinde besøg af en tricktyv i sit hjem på Kirkebjerg Allé. Tyven udgav sig for at være VVS’er og påstod at han skulle tjekke nogle rør i badeværelset. Den 66-årige lukkede ham ind og her fik han lejlighed til at stjæle kontanter […]

Tricktyv stjal cigaretter og penge
BRØNDBY. Onsdag den 2. juli havde en 66-årig kvinde besøg af en tricktyv i sit hjem på Kirkebjerg Allé. Tyven udgav sig for at være VVS’er og påstod at han skulle tjekke nogle rør i badeværelset. Den 66-årige lukkede ham ind og her fik han lejlighed til at stjæle kontanter og cigaretter.

Bar kvinde og stjal pung
GLOSTRUP. Fredag den 4. juli fik en 87-årig kvinde stjålet sin pung på Glostrup Station. Hun var på vej op ad trappen, da en mand pludselig tog fat om hende og bar hende op – imens han stjal hendes pung. Herefter løb han fra stedet.

Knallertbrand
BRØNDBY. Søndag den 6. juni kl. 20.10 indgik anmeldelse om ild i knallert på Nykær. Politi og brandvæsen kørte til stedet. Der skete udelukkende materiel skade. Kort efter brandens opståen så vidner to drenge forlade stedet.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top