fbpx
Døgnrapporten
POLITI Bankoforening røvet BRØNDBY. Fredag den 27. juni kl. 21.54 begik to mænd røveri mod en bankoforening på Park Allé. Med pistol og kniv truede de, de tilstedeværende til at lægge sig på gulvet og stjal derpå et større kontant beløb. De kørte fra stedet på en lille motorcykel/knallert 61-årig ville stjæle vaskepulver BRØNDBY. Lørdag den […]

Bankoforening røvet
BRØNDBY. Fredag den 27. juni kl. 21.54 begik to mænd røveri mod en bankoforening på Park Allé. Med pistol og kniv truede de, de tilstedeværende til at lægge sig på gulvet og stjal derpå et større kontant beløb. De kørte fra stedet på en lille motorcykel/knallert

61-årig ville stjæle vaskepulver
BRØNDBY. Lørdag den 28. juni kl. 11.20 anmeldte personale fra et supermarked på Brøndby Strand Centrum, at de tilbageholdt en butikstyv. Politiet kørte til stedet. Det drejede sig om en 61-årig kvinde som forsøgte at stjæle opvaskemiddel. Det slap hun dog ikke af sted med. Under ransagning af hendes taske fandt politiet en kniv og en peberspray – hun blev derfor sigtet for både tyveri og overtrædelse af våbenloven. Hun erkendte.

Tricktyv stjal 86-årigs armbånd
GLOSTRUP. Lørdag den 28. juni kl. 11.30 blev en 86-årig kvinde udsat for tricktyveri på Diget. Her henvendte en udenlandsk kvinde sig for at spørge om vej til apoteket og forære hende nogle smykker. Hun stjal den 86-åriges armbånd og beskrives som:
A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, ca. 30 år og 165-170 cm høj. Hun var kraftig af bygning, velsoigneret og iført en lys bluse. Hun havde opsat hår og talte ikke dansk.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 76 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top