fbpx
Brøndby- borgmester er åben for dialog med politi
BRØNDBY Folkebladet har spurgt borgmester Ib Terp om hans syn på tallene i Københavns Vestegns Politis årsberetning for Brøndby

– Det er selvfølgelig en uheldig udvikling, når antallet af sigtelser stiger, siger borgmester i Brøndby, Ib Terp.
Den store stigning skal dog også ifølge Ib Terp ses på baggrund af bemærkelsesværdigt lave tal for 2012 både på området for sigtelser ved automatisk trafikkontrol og sigtelser efter loven om euforiserende stoffer.
– Hvis det skal give anledning til handlinger, bliver vi nødt til at kigge bag om tallene for at se om der tegner sig et mønster. For eksempel om det er på bestemte vejstrækninger, at der køres for hurtigt. På den anden side kan det stigende antal sigtelser også være et udtryk for hvordan politi og retsvæsen har prioriteret området, og derfor skal man være lidt forsigtig med at tage det som udtryk for en negativ tendens. Men det må vi tage en dialog med politiet om, så vi får taget hånd om det, vi som kommune har mulighed for at påvirke, siger Ib Terp.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top