fbpx
40 år i Brøndby Strand
DSC02183.jpg
Jørgen Lundin i midten. Foto: BO-VEST.
BRØNDBY I fire årtier har Jørgen Lundin passet og plejet boligafdelingen T13 og dens beboere i Brøndby Strand. Det blev fejret af beboere og kolleger.

Jørgen Lundin har arbejdet samme sted i 40 år. Siden 15. juni 1974 har han passet, plejet og vedligeholdt boliger, opgange og udeområder i T13, Silergården i Brøndby Strand. Dermed har Jørgen og boligafdelingen mere eller mindre fulgt hinanden siden de første beboere flyttede ind i 1972.
Det er da også ganske bemærkelsesværdigt at være så mange år på samme arbejdsplads, men det er der ifølge Jørgen selv en meget enkelt forklaring på.
– Jeg har det jo godt. Jeg trives her på stedet, og jeg kan næsten ikke forstå, at der er gået så mange år, fortæller Jørgen Lundin, der også bor i T13.
I sine 40 år i T13, Silergården har Jørgen haft seks chefer og mere end 50 kolleger. Han har oplevet den store interesse for boligerne i de første år, men også været med under udlejningsvanskeligheder, hvor de ansatte med jævne mellemrum måtte rundt i de tomme lejligheder for at trække ud i toilettet, så der ikke opstod forkalkninger og råd.
– Ja, der var tomme lejligheder helt tilbage i 1974, da jeg startede her, men i dag er afdelingen og hele området jo helt anderledes. Der er rigtig godt her i Brøndby Strand, fortæller Jørgen, der blev fejret i sidste uge af en lang række kolleger og beboere i Cafe 13, der ligger midt i boligafdelingen, hvor Jørgen bor og arbejder.
I dag er den 67-årige Jørgen Lundin på seniorordning og dermed på nedsat tid.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top