fbpx
Venstre i Brøndby: Mediehetz mod Løkke
BRØNDBY Tidligere mangeårigt medlem af Kommunalbestyrelsen og gruppeformand for Venstre i Brøndby langer på Facebook ud efter medierne i Lars Løkke Rasmussens bilagssag

Mens flere dele af Venstre rundt om i landet ønsker ny formand i stedet for Lars Løkke Rasmussen, er der også støtte at finde. Eksempelvis i Brøndby, hvor journalisterne får massiv kritik for historierne om Løkke.
– Jeg skal lige love for at DR1 og TV2 nyhederne forstår at holde gryden i kog, når det gælder Venstres formand. De kører på alt negativt og ukorrekte oplysninger. Er det ikke journalisters opgave at være nuanceret i deres fremlæggelse af nyhedsstof?
Sådan lyder det fra Bente Ritter, der gennem årtier har været medlem af Kommunalbestyrelsen for Venstre, på Facebook.
Til Folkebladet uddyber hun:
– Jeg bliver så dårlig, når jeg kigger på Christiansborg. Journalisterne er ligesom ulve, siger Bente Ritter.
Siddende gruppeformand og borgmesterkandidat ved valget i november for Venstre, Mette Engelbrecht, ønsker ikke at kommentere bilagssagen om Lars Løkke Rasmussen. Men hun siger til Folkebladet:
– Jeg er enig med Bente Ritter, at der er tale om en mediehetz.
Søndag skriver Mette Engelbrecht dog på Facebook:
– Hvor er det tragisk, at alle udtaler sig og drager konklusioner ud fra det, pressen skriver og siger. Det værste i den betragtning er, at alle synes, at de kender sandheden og gengiver den som deres egen. Siden hvornår har man kunnet stole på pressens ord?
Borgmester John Engelhardt fra Venstre i Glostrup ønsker ikke at udtale sig i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top