fbpx
Vallensbæk N lukker mellem torsdag og fredag
VALLENSBÆK Natten mellem torsdag og fredag kan det ikke lade sig gøre at komme af motorvejen i Vallensbæk N, men det vil stadig være muligt at komme på

Rampekrydset på Vallensbæk Torvevej lukkes natten mellem torsdag den 26. juni og fredag den 27. juni i tidsrummet fra kl. 19.00 – 06.00.

Konkret drejer det sig om, at frakørselsrampe <3> i vestgående retning mod Holbæk og frakørselsrampe <3> i østgående retning mod København ved Vallensbæk Torvevej vil være lukkede den pågældende aften og nat.

Der vil være mulighed for at komme på motorvejen ved Vallensbæk Torvevej, men man kan ikke komme af motorvejen på dette sted.

Udrykningskøretøjer vil kunne passere arbejdsstedet.

Plads til ny bane

Vejarbejdet skyldes, at Banedanmark anlægger en ny højhastighedsbane mellem København og Ringsted.

Vejdirektoratet og Banedanmark beklager på forhånd de gener, der måtte opstå for trafikanterne. Banedanmark bestræber sig på at gøre arbejdet færdigt så hurtigt som muligt.

Banens linjeføring følger motorvejsnettet tæt, og giver anledning til mange vejarbejder. Banedanmark og Vejdirektoratet samarbejder tæt for at løse de trafikale udfordringer, og mindske generne for trafikanterne mest muligt ved at holde dem orienterede om, hvad der kommer til at ske på vejene.

 JH

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top